NWS2019 Előadói felhívás

Amennyiben előadóként kíván megjelenni a konferencián, kérjük, szíveskedjen beküldeni tervezett előadásának pontos címét, valamint minimum 1000, de legfeljebb 2000 karakter terjedelmű részletes tematikáját magyar és angol nyelven 2019. február 4-ig közvetlenül az NWS2019 előadás-kezelő oldalán. (Az EasyChair használata regisztrációhoz kötött, az adatokat bizalmasan kezeljük, a részleteket honlapunkon találja) Amennyiben kérdése van a jelentkezéssel kapcsolatban, kérjük, forduljon az adminisztrátorhoz a networkshop@hungarnet.hu címen.) A Programbizottság a feltöltött anyag alapján dönt az előadás elfogadásáról. A kész előadások beküldésének határideje 2019. március 12.

Az előadások anyagából opcionálisan - az előadók igénye szerint - elektronikusan publikált (Open Access) konferenciakötet készül. A kötetben megjelenő közlemények az MTMT-ben tudományos könyvrészlet/konferenciaközleményként rögzíthetők. A közlés formai jegyeit pontosabban is kijelöljük, azok a tudományos publikálásnál megszokottak lesznek (a nemzetközileg is elfogadott cikk-közlési formák és szokások szerint: absztrakt, jegyzet, hivatkozás stb.) Kettős és anonim lektorálás valószínűleg nem lesz, a szerkesztőség formai vagy tartalmi hiányosságok okán elutasíthatja vagy rövid határidővel javításra visszaadhatja az adott közleményt.

Kérjük, hogy csak olyan előadás-javaslatot küldjenek be, amelynek témája kapcsolódik a honlapon közzétett szekciókhoz, illetve témakörökhöz. Kérjük a tematika összeállításánál azt is figyelembe venni, hogy egy-egy előadás időtartama 20 perc. Az egyes tématerületekért felelős programbizottsági tagokkal konzultálni lehet, ezt a networkshop@hungarnet.hu címen kezdeményezhetik.

Felhívjuk az előadásra jelentkezők figyelmét, hogy a Networkshop 2019 Programbizottságának határozata szerint az elfogadott, de meg nem tartott előadások anyaga sem a weben, sem egyéb kiadványokban nem fog megjelenni.