NWS2022 HUNGARNET Díjátadó

Mivel 2022. páros év, ezért a hálózat műszaki fejlesztése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakember díjazható, ill. az ehhez kapcsolódó menedzser díjat adhattuk ki. 2022-ben az Egyesület rendkívüli menedzser különdíjat is kiadott, idei díjazottaink: Dr. Gál András Levente (DJP), Farkas István (KIFÜ) és Dr. Gál Zoltán (DEIK).

Hungarnet díj jelölés 2022

Tisztelt HUNGARNET Képviselő! A HUNGARNET Egyesület, a 2006. évi közgyűlés határozatának megfelelően, Díjat alapított a hálózat műszaki fejlesztésében vagy a tartalom-szolgáltatásban, illetve e két terület menedzsmentje terén kiemelkedő teljesítést nyújtó szakemberek érdemeinek elismerésére.

HUNGARNET Díjátadó 2021

Tizenötödik  alkalommal adták át a Hungarnet Díjat 2021. április 7-én a COVID-19 miatt az online térben megrendezett Networkshop konferencia nyitó ülésén virtuálisan  Budapesten, az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen.

Mivel 2021-ben  a Networkshop 30 éves fennállását ünnepeljük, a HUNGARNET Egyesület elnöksége úgy határozott, hogy a jubileum alkalmából további 2 díjazott kiválasztására ad lehetőséget. 


2021-ben a HUNGARNET Egyesület jubileumi HUNGARNET díjat adományoz